Telefono 628 08 59 93 Correo info@elspera.com
Òscar Castellvi

L’Òscar Castellví, és un actor que amb els seus 30 anys ja s’ha fet un nom dins el panorama teatral català.

Això ha sigut possible gràcies a una combinació molt concreta de factors: el talent, la sort i una genètica altament teatral.

Tot just finalitzats els seus estudis a l’Institut del Teatre, l’Òscar va fer un càsting pel TNC, dins la companyia estable del Projecte T6, i es va convertir en l’actor més jove de la companyia, amb la que va representat dotze textos dramaturgs catalans a la Sala Tallers (actualment tancada).

Tanmateix, també s’ha guanyat un lloc dins la productora teatral més potent del país, Focus, on durant l’any 2016 ha estat compartint escenari amb el gran Joan Pera fent l’AVAR de Molierè, omplint la platea del Teatre Goya durant 3 mesos i gaudint d’una gran experiència plena d’aplaudiments.

El seu últim treball teatral és MARE, tot just estrenat a la Sala Villaroel, on el podem veure fent de fill de la gran Emma Vilarasau, i on tot indica que serà el gran èxit de la temporada d’aquest 2017.

Per últim, destacar que l’hem pogut veure tant a la petita com a la pantalla gran, sent el trenall més destacat EL VIATGE DE COMPANYS, fent de protagonista sota la direcció de Joan Gallifa dins el Programa 300 de TV3.

Consulta el seu CV aquí; CV.

Videobook;

 

Contacte