10% de descompte en espectacles per la teva comunió o festa!

Del 4 al 8 de maig (ambdós inclosos) si contractes un espectacle de Elspera Events per a la teva comunió, festa o celebració ho faràs amb un 10% de descompte! Pregunta, demana i informa’t! Que t’oferim el millor espectacle per al teu esdeveniment!

De ben segur que en aquest mes o els que venen teniu alguna comunió o festa en el vostre calendari. O potser millor i esteu acabant els preparatius de la vostra comunió. És per això que en aquests preparatius no ens hem d’oblidar de l’entreteniment. I per aquest motiu, Elspera Events volem que tota la família gaudeixi d’un bon divertiment i tothom quedi amb un bon record.

Per això, t’ho posem més fàcil que mai, perquè si contractes un espectacle del 4 al 8 (ambdós inclosos) per la teva comunió, festa o esdeveniment o faràs amb un 10% de descompte!

En els nostres espectacles pots trobar màgia, mentalisme, còmics, música, interacció… Pensat i adaptat per a totes les edats i on l’humor i la participació del públic juguen el paper més important. A més, adaptem l’espectacle a cada esdeveniment perquè sigui únic.

Pregunta’ns, demana’ns i t’informem! info@elspera.com

Call Now Button