Animació infantil

Elspera Events tenim un ampli catàleg d’espectacles infantils així com animadors professionals especialitzats en tot tipus de festes infantils (titelles, pallassos, parc d’inflables, jocs d’escuma, jocs d’aigua, conta contes, etc…) per fer de la teva festa un dia inoblidable!

Les nostres actuacions estan pensades per representar-se a tant a nivell particular com per exemple Festes d’aniversaris, així com per a diferents col·lectius i organitzacions com ara Escoles o grups d’AMPES, Festes Major, Festes de carrer, Cercaviles, etc.
Sempre pensant amb els millors artistes pels infants.

Tanmateix, també oferim la possibilitat d’Animació + canguratge per qualsevol tipus de celebració o esdeveniment. Aquesta opció consisteix en;
– 4h de canguratge des de l’aperitiu (sol durar fins després del convit, segons la festa), amb globus de formes per trencar el gel (gossets, espases, etc), jocs, balls, tallers de manualitats, maquillatge si els pares els deixen …

Contacta amb nosaltres i demana el que necessitis!

Demanar pressupost

Si tens qualsevol dubte sobre els nostres artistes o serveis, no t’ho pensis més, envia’ns un missatge i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Contractació d’artistes, distribució d’espectacles i organització d’esdeveniments.

Telèfon: 628 08 59 93
Email: info@elspera.com

Serveis
Contractació d’artistes
Distribució d’espectacles
Colònies d’estiu
Producció
Artistes
Humoristes
Màgia – ShowMag
Monòlegs Comedy
Cambrers falsos
Mentalistes
Animació infantil
Fakir
Bandes de música
Malabaristes i Contorsionistes
Byker’s
Globoflèxia
Maquillatge
Caricaturistes
Figuracions
Call Now Button