Cap de setmana de teatre i humor amb Joan Pera!

I arribem a les portes d’un cap de setmana carregat de teatre. Joan Pera i Antonio Dechent són la nova ‘extraña pareja’ que pujarà aquest dissabte 18 a l’escenari del Teatre-Auditori de Sant Cugat per interpretar aquesta comèdia de Neil Simon ‘La extraña pareja’, una de les obres més mítiques i de més èxit de l’escena teatral catalana i que ha fet riure a 1.123.797 espectadors.

Joan Pera interpreta a Félix, un home meticulós i obsessionat de l’ordre i la neteja a qui la dona fa fora de casa. L’acull l’Òscar, Antonio Dechent, un home amb un caràcter totalment oposat. La convivència entre ells dos no serà senzilla.

‘La Extraña Pareja’ al Teatre – Auditori Sant Cugat dissabte 18 d’abril a les 21 h. Per més informació i compra d’entrades.

[youtube height=”460″ width=”640″]https://www.youtube.com/watch?v=XexEm8swspA[/youtube]

 

I diumenge trobem a Joan Pera acompanyat de Lloll Bertran, amb l’obra Don Juan Tenorio, a Sant Joan Les fonts, dins la festa del Roser. Joan Pera i Lloll Bertran converteixen en paròdia teatral aquest clàssic del drama romàntic de José Zorrilla.

Aquests dos mestres de la comèdia catalana donen un toc de frescor i actualitat a l’espectacle, i donen vida a una de les escenes d’amor més impactants del teatre: l’amor entre Doña Inés i Don Juan.

[youtube height=”460″ width=”640″]https://www.youtube.com/watch?v=rA7oSJAF8aY[/youtube]

 

‘Don Juan Tenorio’ a Sant Joan Les Fonts, al Pavelló d’esports, diumenge 19 d’abril a les 18.30 h. Consulta el programa de la Festa del Roser.

Call Now Button