Colònies d’estiu de teatre amb Joan Pera!

Després de la gran experiència de l’any passat, on més de 50 nois i noies van gaudir del món del teatre en ple estiu, les IV Colònies de teatre que acabem de finalitzar amb Eix Estels, no han han estat menys, i podem dir que hem passat una gran setmana fent teatre amb tots els nens i nenes amb el nostre mètode de treball capitanejat per en Joan Pera i en Roger Pera.

Durant la setmana hem estat assajant l’espectacle de Germans de sang, on hem treballat recursos d’actuació, interpretació, expressió corporal i coreografies, per tal de poder presentar un petit espectacle final als pares amb les escenes treballades.

Per altre banda, durant la setmana també hem dut a terme classes de doblatge, on els nois i noies han pogut aprendre a posar la seva veu a dibuixos animats així com actors de Hollywood.

Destacar que un any més, l’emotivitat de l’últim dia ha estat una mostra clara del que signifiquen aquestes colònies pels nois i noies, on a banda de gaudir fent teatre, queda palesa que la bona convivència i les noves amistats que es troben, fan que aquesta setmana es converteixi en única i inoblidable.

Call Now Button