El Mag ideal per a la teva comunio amb el ShowMag!

Estem davant el tret de sortida de la temporada de comunions i batejos. Ja se sap que amb l’arribada de la primavera, arriben aquestes celebracions tan especials en què els més petits són els protagonistes. Encara que res seria possible sense l’esforç i la il·lusió dels pares, que són els que preparen la festa dels seus petits amb el màxim detall perquè tot surti sobre rodes, com el vestit, el lloc on se celebrarà el banquet, els convidats …però sobretot, l’animació!!

I per això us proposem una bona i divertida solució. Els nostres mags i mentalistes, que gràcies al seu talent donaran un toc màgic i inoblidable a la vostra celebració.

És per això que avui us presentem a un dels nostres mags, el ShowMag;

El Mag Gerard presenta Showmag, un xou que s’adapta a tot tipus d’entorn amb l’objectiu de sorprendre, entretenir i divertir el públic present amb molta marxa! Així mateix, la seva facilitat i capacitat per captar l’atenció del públic mitjançant l’humor i la improvisació fan el seu show únic i original!

El seu repertori es basa en Màgia de prop a partir de la tècnica pick poket (amagar objectes del públic) així com jocs amb bitllets, mocadors, pilotes … i tot acompanyat de música i molt d’humor.

Així mateix, també us proposem els seus trucs d’escapisme com per exemple;

– Lligat de mans es posa dins d’un sac de correus amb una jaqueta d’un voluntari, es lliga amb cadenes i cadenats, ho comprova amb el públic, i un cop comprovat es fica dins d’un altre sac d’escombraries. Amb 3 segons aconsegueix escapar!

Aquí deixem un parell de vídeos perquè veieu la seva màgia;

link; https://www.youtube.com/watch?v=sW7scmPEVsU

Link 2; https://www.youtube.com/watch?v=LAQcRPR3PQU&feature=youtu.be

D’aquesta manera, si teniu pensat sorprendre als vostres fills amb un mag en la seva comunió, no dubteu en contactar amb nosaltres !!

+ INFO; info@elspera.com / 628.08.59.93

Call Now Button