Estiu de teatre, màgia i Festes Majors

Després de 3 mesos intensos i de molta feina, Elspera Events donem per finalitzada la temporada d’estiu. Un estiu on les festes majors, els mags, els mentalistes, les comunions i sobretot, les colònies d’estiu de teatre amb en Joan Pera i Eix Estels, han sigut la nota dominant del nostre dia a dia.

I és que mentre la gent disfrutava d’unes vacances merescudes, nosaltres ens hem encarregat d’animar la festa d’allà on hem anat, donant color a les festes Majors dels pobles, com el del Vendrell, on el Grup Pebrot Comedy (monologuistes en català https://youtu.be/2eHxiEQUdvg ) van fer riure durant una hora a les més de 200 persones que van omplir de gom a gom el centre de la localitat del baix Penedès.

Un altre actuació estel·lar va ser la del Showmag a Vinaròs, on més de 500 persones van gaudir de la màgia còmica d’aquest mag esbojerrat que és capaç d’aixecar al públic amb els seus trucs més impactants.

I com no, no podem oblidar l’aniversari dels 18 anys que vam preparar per a la Júlia, una noia apassionada pel món Disney, concretament La Bella i la Bèstia, on va poder gaudir de la seva companyia durant la celebració del seu aniversari. Va ser màgic!!

Així doncs, deixem enrere 3 mesos d’estiu meravellosos, i arrenquem la tardor amb una actuació del nostre Mentalista per una empresa molt coneguda de dolços, on els farà aparèixer una xocolata del gust que vulguin a les seves mans!! I fins aquí podem dir!!

Encarem doncs una tardor plena d’aniversaris, sopars d’empresa, monòlegs, teatre i concerts, amb moltes ganes i energia!! The Show Must Go On!!!!

 

Call Now Button