Gran èxit de les Colònies d’estiu de Teatre!

Per sisè any consecutiu, tanquem una magnifica setmana fent teatre enmig de la natura a les colònies d’estiu de teatre i doblatge amb en Joan Pera, en Roger Pera i Eix Estels.

Aquest any, hem gaudit de nou d’un grup de nois i noies molt maco, entusiasmats amb el teatre i amb moltes ganes de treballar, així que hem aixecat el musical “Germans de Sang”, treballant tot un seguit de tècniques teatrals com la mascara neutra, la por escènica, les habilitats gestuals i el ball.

Tanmateix, hem combinat el teatre amb les classes de doblatge, on en Roger els hi ha explicat com funciona aquesta disciplina amb tot tipus detalls, i on els nois i noies han pogut posar la veu als dibuixos animats de la pel·lícula RIO.

Destacar que aquest any hem comptat amb la novetat d’una nova instal·lació; La Carpa de la Llobeta. D’aquesta manera, els nois i noies han pogut presentar el show final en els seus pares com si estiguessin a un teatre de debò.

Així doncs, ha acabat un nou curs estival amb gran satsifacció per totes parts, on ara ja només toca esperar l’estiu’17 per aixecar de nou el teló!

Bon estiu a tots!!

 

Call Now Button