Gran èxit de les V colònies de teatre i doblatge!

C’est fini. La V edició de les colònies de teatre i doblatge amb Eix Estels han finalitzat amb gran èxit aquest passat dissabte 4 de juliol.

Amb la casa de la Llobeta plena de gom a gom amb més de 50 nens i nenes, un any més hem vsicut una gran setmana on petits (alumnes) i grans (monitors i professors) hem après i practicat dos de les arts més arrelades al món de la interpretació; el teatre i el doblatge.

En el camp del teatre, amb en Joan Pera com a referència i professor, s’ha treballat el musical de Mamma Mia, on s’han representat les escenes més significatives del musical, això si, amb una Grècia idíl·lica, en comparació amb la Grècia d’avui en dia, immersa en aquesta greu crisis finançera.

Tanmateix, s’han treballat les cançons de ABBA, com el “Mamma Mia”, el “ Dancing Queen” o el “Honey Honey”, on acompanyades de les coreografies corresponents, dirigides per Joan Pera, han posat ritme a l’espectacle final presentat als pares.

Respecte al doblatge, aquest any el protagonista de les colònies ha sigut Facebook, ja que aprofitant que en Roger Pera ha posat la veu al protagonista del film, ha sigut més fàcil, i a l’hora curiós, ensenyar aquesta disciplina a partir d’aquesta eina que coneix tothom.

Per últim, destacar que, com cada any, ens ha passat la setmana volant, que l’últim dia la despedida va ser un mar de llàgrimes, i que, no cal dir-ho, esperem ser de nou l’any vinent amb tots els nens i nenes i amb els companys de Eix Estels per dur a terme les VI Colònies de teatre i doblatge de Eix Estels amb en Joan Pera i en Roger Pera.

Bon estiu!!!

Call Now Button