Joan i Roger Pera us conviden a les colònies d’estiu teatre i doblatge d’Eix Estels!

Ens trobem a la recta final, acabant tots els preparatius de les colònies i sobretot amb moltes ganes d’arrencar! I és que ara sí, comença el compte enrere i és per això que en Joan i en Roger Pera et conviden a gaudir de les millors colònies d’estiu tot descobrint el teatre. Si encara no saps què fer a l’estiu, t’agrada el teatre, interpretar i sobretot tens ganes de passar-t’ho bé i conèixer altres joves amb les mateixes passions pel teatre i el doblatge que tu, aquesta és la teva!

[youtube height=”460″ width=”640″]https://www.youtube.com/watch?v=Sl1tXxvRiqM[/youtube]

 

Després de la gran experiència dels darrers anys, on més de 300 nois i noies han gaudit del món del teatre i doblatge en ple estiu, arriba la V Edició de les Colònies de teatre i doblatge amb Eix Estels.

A través d’aquest ‘stage’ de teatre i doblatge aprendrem recursos d’actuació, interpretació, expressió corporal, art gestual, ball i tècniques de veu. Treballarem tots aquests recursos a través d’una obra ben coneguda. A més, treballarem el doblatge de personatges ben coneguts de la gran pantalla i posarem veu a dibuixos animats. També, prepararem un show final mostrant tot el que hem après durant aquesta estada de teatre i doblatge on els pares, avis, veïns i tot el qui vulgui podrà gaudir de l’actuació dels joves artistes.

Tot això serà els dies del 28 de juny al 4 de juliol a la casa la Llobeta d’Aiguafreda, on també gaudirem d’un programa d’activitats de lleure i aventura divertit i refrescant, amb rocòdrom, piscina o cinema a la fresca! T’esperem per gaudir d’aquestes magnífiques colònies que de ben segur no oblidaràs!

Treu-te la vergonya i pregunta’ns tot el que vulguis a: info@elspera.com

Call Now Button