La extraña pareja a l’Hospitalet de Llobregat

I aquest cap de setmana anem fins al Teatre Joventut de l’Hospitalet de Llobregat on diumenge 26 d’abril trobem a Joan Pera acompanyat d’Antonio Dechent amb La extraña pareja. Pera i Dechent protagonitzen aquesta nova parella que ha fet riure a tants espectadors i ser una de les comèdies més mítiques i de més èxit de l’escena catalana.

La extraña pareja – Teatre la Joventut de l’Hospitalet de Llobregat diumenge 26 d’abril a les 19 h. Entrades a la venda.

La història de ben segur que us sona. Dues persones de caràcter ben diferents i que acaben vivint sota el mateix sostre. Félix (Joan Pera) s’acaba de separar de la seva dona després de molts anys de convivència plegats. Desesperat per trobar un lloc per viure i una solució, es presenta a casa del seu amic Óscar (Antonio Dechent). Mentre que Félix és un home ordenat, net i ple de manies, Oscar és diametralment l’oposat.

I és aquí on comença la convivència d’aquesta extraña pareja. L’èxit de l’obra recau en ser una comèdia de contradiccions i de buscar solucions esbojarrades en els problemes que es generen al voltant de Félix i Oscar. Però això sí, solucions i trames carregades amb grans dosis d’humor i que us faran riure i passar una bona estona.

[youtube height=”420″ width=”640″]Phttps://www.youtube.com/watch?v=XexEm8swspA[/youtube]

 

Call Now Button