Màgia o mentalisme a la comunió?

I com per art de màgia ja arriba l’època de les comunions. Un dia molt desitjat no només pel nen o nena protagonista sinó també per a tota la família. I vols tenir-ho tot apunt perquè tothom gaudeixi d’aquest gran dia. És per això que us ajudem a tenir-ho tot llest i t’oferim el millor entreteniment per a tota la família amb els nostres mags i mentalistes.

Des de ElsPera Events us suggerim les següents propostes:

D’una banda, presentem el Mag Gerard. Divertit, proper i sobretot showman. El Mag Gerard us farà passar una molt bona estona gaudint de diferents jocs de màgia. En el seu repertori hi trobem els mocadors, cordes, escapisme, cartes, grans il·lusions… I sobretot compta amb un truc molt especial que compartirà amb tots vosaltres: el riure. A més, amb els grans dots d’improvisació del Mag Gerard passen coses que ningú s’espera i de ben segur que ús sorprendran.

[youtube height=”460″ width=”640″]https://www.youtube.com/watch?v=X3voifKMgfk[/youtube]

 

D’altra banda, presentem el mentalista NOLO. La seva especialitat és fer que allò que creus que és fantasia es converteixi en realitat. El seu talent per portar a terme l’art del mentalisme el fan únic dalt de l’escenari i ser un dels millors il·lusionistes que hi ha a Catalunya. El Mentalista NOLO treballa aquesta tècnica a partir de quatre pilars bàsics: la premonició, la telepatia, la cognició i l’endevinació. NOLO us farà somiar amb trucs sorprenents i ús endinsarà a descobrir els misteris del mentalisme. Una proposta sorprenent que no deixa indiferent ni a grans ni petits.

[youtube height=”460″ width=”640″]https://www.youtube.com/watch?v=XvIp0BejeXQ[/youtube]

 

ElsPera Events et donem la clau per fer de la comunió, festa o celebració un dia inoblidable i únic, vosaltres només heu de triar què preferiu: màgia o mentalisme.

Contacte amb nosaltres a info@elspera.com per més informació.

Call Now Button