Mamma Mia! L’obra de les colònies d’estiu de teatre i doblatge amb Eix Estels

Us desvetllem el secret més ben guardat d’aquestes colònies d’estiu de teatre i doblatge amb Joan i Roger Pera juntament amb Eix Estels. I és que l’obra d’aquestes colònies serà Mamma Mia! Una espectacular història d’amor, humor i amistat que ens portarà a descobrir el màgic món de la interpretació.

Les colònies d’estiu de teatre i doblatge es realitzaran del 28 de juny al 4 de juliol, una setmana on els nois i noies aprendran i esbrinaran els seus dots interpretatius a partir de l’obra Mamma Mia! A més, el final de l’estada podrem veure el resultat final d’aquest procés de creació amb una mostra que els alumnes prepararan perquè en gaudim amb amics i família. També, treballarem el doblatge posant veus a personantges ben coneguts de la gran pantalla i dibuixos animats. I tot això, gaudint d’un programa complet d’activitats d’estiu ofert per Eix Estels a la casa La Llobeta d’Aiguafreda.

L’obra de Mamma Mia! està basada en les cançons més mítiques i conegudes del quartet ABBA. En aquesta comèdia hi trobem tres homes que són convidats el casament de la jove Sophie amb l’esperança de poder esbrinar qui d’ells és el seu pare. Aquests tres homes són vells amors de la Donna, la mare de Sophie. Entre tots intentaran esbrinar qui és el verdader pare de Sophie i per tant l’encarregat de portar a Sophie a l’altar.

Per si tens curiositat de saber més coses de Mamma Mia! et direm que ha sigut representada en més de 440 ciutats d’arreu del món tenint el rècord de ser el musical més estrenat. Més de 54 millions d’espectadors han gaudit de l’obra i s’ha reproduit amb més de 16 idiomes. Fins i tot ha sigut portada al cinema amb actors de la talla de Meryl Streep, Pierce Brosnan o Colin Firth.

T’esperem per gaudir de les colònies d’estiu i teatre amb Joan Pera i Roger Pera, uns dies plens d’emocions, amistat i sobretot teatre!

Pregunta’ns, demana’ns i t’informem! info@elspera.com

Call Now Button