Sopars de Nadal amb els artsites de Elspera Events!

Després de dues setmanes d’anar amunt i avall actuant, podem dir amb el cap ben alt que els sopars de nadal han finalitzat amb un èxit rotund.

Aquest any hem treballat per empreses de diferents sectors com l’òptic, el farmacèutic, el motor o inclòs el funerari, i amb propostes ben animades com ara mags, mentalistes, monologuistes, cambrers falsos…. per fer que els assistents passessin una estona inoblidable abans d’entrar de ple a les festes el Nadal.

Un Nadal que es preveu màgic pel que fa a Elspera Events, ja que recordem que arrenquem l’any amb el Showmag i la seva màgia al Teatreneu de Barcelona, on estarem tot el mes de gener repartint màgia i humor a tots aquells que decideixin venir a veure’ns o bé aquells que el seu amic invisible, Pare Noel o Ries Mags s’hagi recordat de nosaltres ;)!

No voldria acomiadar aquest post, sense donar les gràcies a totes les empreses i persones que han confiat de nou amb nosaltres per amenitzar el seu sopar de nadal així com desitjar unes bones festes a tothom i una bona entrada d’any 2016!!!

Call Now Button