Posa un toc de màgia a la teva comunió

Arribada la primavera, comença una època plena d’activitats i celebracions especials. Una d’elles, les comunions. Elspera Events t’oferim els millors mags de màgia i màgia còmica per a la vostra comunió o aniversari.

La comunió és un dia molt especial pel nen o nena que ho celebra i que tota la família prepara amb il·lusió i temps perquè sigui un esdeveniment únic. I perquè la comunió sigui aquest dia únic hi intervenen molts elements com el vestit, els convidats, el banquet i també l’animació.

És per això que t’oferim els millors mags perquè és un regal únic que sorprendrà, divertirà i entretindrà a tots els convidats. I sobretot farà que el teu fill o filla recordi aquest dia tan màgic.

A més, la màgia aporta humor i entreteniment, es pot adaptar a qualsevol lloc, el nen o nena que celebra la comunió o l’aniversari es converteix en el protagonista de la celebració, i són espectacles que hi participa tota la família, tant grans com petits. I sobretot, amb els nostres mags recordareu aquest dia tan especial amb un somriure d’orella a orella.

El repertori dels nostres mags és molt variat, utilitzant tècniques de pik poket (amagar objectes del públic com mocadors o pilotes), escapisme o numèrica. I sobretot, acompanyat de música i molt d’humor. Com el nostre Mag Gerard que presenta Showmag que amb la seva màgia, humor i improvisació fa el seu show únic i original.

Et deixem amb un vídeo del Mag Gerard: clica aquí.

Call Now Button