Un sant Joan Màgic amb el Showmag!

Un any més, i ja en van dos, Elspera Events hem celebrat el dia de Sant Joan a terres valencianes, concretament a Vinaròs, terra en festes durant aquest dia tan senyalat a Catalunya.

I és que la Fundació Caixa Vinaròs aprofita aquests dies festius de la localitat per obrir el seu auditori i convidar a tot al poble a un espectacle d’humor. I com no, allà hi som nosaltres amb els nostres artistes. Semblava difícil superar els riures de l’any passat, però no hi ha públic que se l’hi resisteixi al SHOWMAG, i amb el seu talent va deixar el pavelló ben alt.

Durant més d’una hora i 20 minuts, els vinarossencs van poder gaudir de la màgia i l’humor del Mag Gerard, que amb un auditori ple de gom a gom, va fer gal·la del seu repertori deixant impactats al públic allà present. I encara més quan va fer sortir a dos espectadors per fer-los partíceps del seu escapisme, on lligat de cap a peus, va aconseguir posar-se la americana d’un dels dos nois que van sortir a participar en el joc. Imaginem que encara s’està preguntant com ho va fer!! I és que senyors i senyores, això és màgia!

Volem agrair des del nostre blog, la confiança de Caixa Vinaròs envers els nostres talents, i remarcar que “no hay dos sin tres”, així que l’any vinent volem seguir fent gaudir a la gent de Vianròs!!

Bon estiu! Per nosaltres tan sols és el tret de sortida de la temporada estiuenca!

[youtube height=”460″ width=”640″]https://www.youtube.com/watch?v=LExAhViTbuk[/youtube]

Call Now Button